Het koude smeden en het hete smeden van de flenzen zijn anders

Het koude smeden en het hete smeden van de flenzen zijn anders

Flenzen heet smeden is: heet smeden, als gevolg van vervorming en vervorming weerstand zijn erg klein, kunt u smeden de vorm van de complexe grote flenzen. Voor het verkrijgen van hoge precisie flenzen, kan 900-1000 ℃ temperatuurveld met hete smeden verwerking zijn. Bijkomend aandacht besteden aan het verbeteren van de warme smeden werkomgeving. Smeden sterven leven (warm smeden 2-5 duizend, warm smeden 1-2 miljoen, koud smeden 2-5 miljoen) in vergelijking met andere temperatuurveld smeden is korter, maar de mate van vrijheid, lage kosten Het doel van de hete gesmede flenzen is om de vervormingsweerstand van het metaal te verminderen, waardoor de smeeddruk wordt verminderd die nodig is voor de vervorming van het slechte materiaal, zodat de tonnage van de smeedapparatuur sterk wordt verminderd; de gietstructuur van de stalen ingots wordt veranderd, herkristallisatie, grof als gegoten microstructuur in kleine deeltjes, en verminderen de tekortkomingen van gegoten structuur, verbeteren de mechanische eigenschappen van staal;

Het koud smeden van de flenzen is een kleine verandering in de maat van de flenzen bij smeden bij lage temperaturen. In 700 ℃ onder het smeden, de vorming van minder oxide, en het oppervlak zonder ontkoling fenomeen. Daarom, zolang de vervorming in het bereik van vormingsenergie kan zijn, kan koud smeden eenvoudig een goede maatnauwkeurigheid en oppervlakteafwerking krijgen. Zolang de controle van goede temperatuur en smerings het koelen, 700 ℃ onder het warme smeden kan ook zeer goede nauwkeurigheid worden. Koud smeden, koude extrusie, koude post en andere plastic verwerking collectief. Koud smeden is de materiaal herkristallisatie temperatuur onder het gietproces, is de hersteltemperatuur voor de volgende smeden. Productie van de gewoonte van het ruwe voor het ruwe smeden bekend als koud smeden. Koud smeden materialen zijn meestal vervormingsbestendigheid bij kamertemperatuur is klein, beter plastic aluminium en sommige legeringen, koper en sommige legeringen, koolstofarm staal, koolstofstaal, laaggelegeerd constructiestaal. Koud smeden oppervlaktekwaliteit, hoge maatnauwkeurigheid, kan een deel van het snijden te vervangen. Koud smeden kan het metaal versterken en de kracht van de flenzen verbeteren.

De ontwikkeling van koude smeden-technologie is voornamelijk de ontwikkeling van producten met hoge toegevoegde waarde, verlaging van de productiekosten, op hetzelfde moment, het is constant om het snijden, poedermetallurgie, gieten, warm smeden, plaatwerk proces infiltratie of vervangen, Technologie gecombineerd om een ​​samengesteld proces te vormen.

Nu zullen veel mensen in contact komen met de Flanges, maar weten niet wat de Flanges uiteindelijk zijn, wat voor soort dingen, de Flanges verschijnen overal in het leven van mensen, het volgende om in detail uit te leggen, het gebruik van de Flanges en de verbinding die manier. Flenzenverbinding is om twee pijpen, fittingen of uitrusting te plaatsen, eerst gefixeerd op een flens, tussen de twee Flangess, plus een flenzenblok, aan elkaar vastgeschroefd om de verbinding te voltooien. De sommige fittingen en uitrusting hebben hun eigen Flangess, maar behoren ook tot de flenzen verbinding. De flenzenverbinding is een belangrijke manier om de buisconstructie aan te sluiten. Flenzenverbinding eenvoudig te gebruiken, bestand tegen grotere druk. De volgende zijn hetzelfde als de "

In industriële leidingen is het gebruik van Flanges-verbindingen zeer uitgebreid. In de familie is de diameter van de buis klein en laag, en kan de flenzenverbinding niet worden gezien. In een stookruimte of productielocatie, vol met Flangesd-pijpen en -apparatuur. Volgens het verbindingstype kunnen flanges-verbindingstypes worden onderverdeeld in: plaatvlaklassen flenzen, met hals vlak lassen flenzen, met halslassen flenzen, moflassen flenzen, schroefdraad flenzen, flenzen-afdekking, met neklasring losse flenzen, vlakke lasring los Flenzen, ringgroef Flenzen en flenzen dekken, grote diameter plat Flenzen, grote diameter hoge hals Flenzen, karakterblinde plaat, stuiklasring los Flenzen.