Open Die Forcedes Knowledge Learning

Open Die Forcedes kennis leren

Smeedproces is een methode om druk uit te oefenen op een metalen blank door een smeedmachine te gebruiken om een ​​plastische vervorming te produceren om een ​​bewerkingsmethode te verkrijgen met een bepaalde mechanische eigenschap, een bepaalde vorm en een maatsmeedwerk, smeden (smeden en ponsen). twee belangrijke componenten.

Vervormingstemperatuur

De herkristallisatietemperatuur van het staal is ongeveer 727 ° C, maar in het algemeen wordt 800 ° C gebruikt als de scheidingslijn, warm smeden hoger dan 800 ° C; tussen 300 en 800 ° C wordt warm smeden of semi-heet smeden genoemd.

Blanco

Volgens de beweging van de blank kan Open Die Forgings worden onderverdeeld in gratis smeden, stuiken, extrusie, smeden, gesloten smeden, gesloten stuiken.

1, gratis smeden Het gebruik van impact of druk om het metaal in de bovenste en onderste ijzeren (aambeeld) tussen de vervorming om de vereiste smeedstukken te krijgen, er zijn handmatige Open Die Forgings en mechanische smeden van twee soorten smeden.

2, smeden. Steensmeedwerk is onderverdeeld in Open Die Forks en gesloten smeden. Metalen blanks in een bepaalde vorm van de matrijs druk vervorming en krijgen smeedstukken, maar ook verdeeld in koud smeden, roll smeden, radiaal smeden en extrusie en ga zo maar door.

3, gesloten smeden en gesloten stuiken, want er is geen flits, het gebruik van materialen is hoog. Met een proces of een paar processen kan worden voltooid complexe smeden afwerking. Bij afwezigheid van een flits wordt het krachtgebied voor het smeden verminderd en de vereiste belasting verminderd. Er moet echter worden opgemerkt dat de plano niet volledig kan worden beperkt, waarvoor het volume van de plano strikt moet worden gecontroleerd, de relatieve positie van de matrijs voor smeden en smeden kan worden gecontroleerd, inspanningen om de matrijsslijtage van smeden te verminderen.

Smeden sterven

Volgens het smeden wijze van beweging, kan schimmel smeden worden onderverdeeld in swing roll, swing smeden, roll smeden, kruis wig rollen, rollende ring en geneigd rollen en ga zo maar door. Swing roll, swing smeden en rolling ring kan ook worden gebruikt smeden verwerking. Om het gebruik van het materiaal te verbeteren, kan smeden en walsen worden gebruikt als een langwerpig materiaal vóór het verwerkingsproces. En gratis smeden dezelfde roterende sterven smeden is ook een deel van de vorm, en het voordeel ervan wordt vergeleken met de grootte van smeden, kan open vorm smeden kracht ook worden bereikt onder de kleine vorm. Met inbegrip van het gratis smeden in deze smeden methode, de verwerking van materialen van het oppervlak van de mal in de buurt van het vrije oppervlak expansie, daarom is het moeilijk om nauwkeurigheid te garanderen, dus de richting van het smeden sterven en smeden proces met computerbesturing, kunt u gebruik maken van lagere Van de gietvorm smeden om complexe vorm, hoge precisie producten, zoals de productie van vele variëteiten, grote turbinebladen en andere smeden te verkrijgen. Mold smeden apparatuur sterven beweging en de mate van vrijheid is inconsistent, volgens de kenmerken van vervorming van de onderste dode punt vervorming, schimmel smeden apparatuur kan worden onderverdeeld in de volgende vier vormen:

1, beperk het type smeden matrijs kracht: hydraulische direct drive slider hydraulische machine.

2, quasi-slaggrensmanier: het hydraulische koppelingsmechanisme van de aandrijvingskruk van de hydraulische machine.

3, slag limiet weg: crank, drijfstang en wig mechanisme om de schuif van de mechanische pers aan te drijven.

4, de energielimiet: het gebruik van schroefmechanisme van de spiraal en wrijving pers.

Heavy-duty aeromod voor hydraulische persen Om een ​​hoge nauwkeurigheid te verkrijgen, moet erop worden gelet dat overbelasting, regelsnelheid en positie van de mal in het onderste dode punt worden voorkomen. Omdat deze effecten hebben op smeedwerk, vormnauwkeurigheid en vervalstijd. Daarnaast moet u, om de nauwkeurigheid te behouden, ook letten op het aanpassen van de railspeling van de schuifregelaar, om stijfheid te garanderen, het onderste dode punt en het gebruik van hulptransmissie en andere maatregelen aan te passen.

schuif

Evenals de verticale en horizontale beweging van de schuif (voor de langwerpige delen van de vorm smeden, smering en hoge snelheid productie van onderdelen smeden onderdelen) manier, het gebruik van compensatie-apparaat kan

Smooth Open Die Forcedes uit de eerste grootschalige diskproducten om de richting van andere sporten te vergroten. De bovenstaande factoren zijn verschillend, de vereiste smeedkracht, het proces, het materiaalgebruik, de productie, maattoleranties en smeringskoeling zijn verschillend, deze factoren zijn ook factoren die van invloed zijn op het automatiseringsniveau.