Flenzen Het onderscheid tussen de technische parameters van roestvrijstalen flenzen en gesmede flenzen

Flenzen Roestvast stalen flenzen en gesmede flens technische parameters van het onderscheid tussen roestvrijstalen flenzen en gesmede flensproducten Technische specificaties Hoe onderscheidt u de specifieke display TCS-A enkellaagse elektronische platformweegschaal: enkellaagsstructuur, het totale paneel; aansluitdoos gebouwd, mooi; U-vormig koud gevormd staallassen, schaallichaamsterkte; Seiko-lassen met plat of gestructureerd staal; structuur snel en duurzaam, het oppervlak van de gezandstraalde verfbehandeling, corrosieweerstand.

Flenzen Allereerst de productbeschrijving:

TCS-Een enkellaags elektronische platformweegschaal, het gebruik van een nieuw ontwerp van de staalconstructie van de drager, uitgerust met vier zeer nauwkeurige schuifbalkweegsensor en weegsysteem voor intelligente weegtoestelsamenstelling. Het systeem heeft een hoge nauwkeurigheid, snelle meting, stabiel en betrouwbaar, wordt gebruikt voor magazijnen, werkplaatsen, vrachtterreinen, bazaars, bouwplaatsen en op andere plaatsen ideale weegapparatuur.

Ten tweede, de productsamenstelling:

Flenzen TCS-Een enkellaags elektronische platformweegschaal

Standaardconfiguratie: 1, hoogwaardig platform voor volledige schaal (optionele 304 roestvrijstalen structuur)

2, hoge-precisie cantilever balk load cell

3, Kagawa XK3190-serie van intelligente AC en DC dubbel gebruik

4, alle roestvrijstalen flens anti-surge aansluitdoos.

Optioneel: 1, explosieveilige set (EXIBIICT4 / CT5, EXIAIICT6)

2, XK3190-A9P met een drukinstrument

3, groot scherm (3 inches, 5 inches, 8 inches)

4, weegbeheersoftware

5, anti-surge power bescherming, UPS ononderbroken voeding

6, anti-slip helling, eenvoudig te laden op en neer in elke richting naar het platform

Derde, gesmede flens Kenmerken:

AC en DC-instrument, niet beïnvloed door wisselstroom

Stel zero, peeled, clear, home skin en andere functies in

Toetsenbordinstellingen en correcties

Automatische verdeling van de schaalwaarde: hogere display-nauwkeurigheid? Zelfdiagnosefunctie: een verscheidenheid aan foutmeldingen en waarschuwingen

LED, LCD twee weergavemodi Optionele smeden flens: de grootste wegen: 0,5 ton - 10 ton Grootte: 0.6X0.8--2X3 andere speciale specificaties kunnen worden aangepast, optionele printer, groot scherm, software, computer dubbele structuur, het totale paneel , de aansluitdoos gebouwd, mooi en genereus; U-vormig koud gevormd staallassen, schaallichaamsterkte; frametype structuur is redelijker en betrouwbaarder; Seiko-lassen met plat of gestructureerd staal; structureel snel en duurzaam, verfbehandeling, sterke corrosieweerstand;

Eerste, gesmede flens Korte beschrijving:

Flenzen TCS-B dubbellaags elektronische platformweegschaal, met een nieuw ontwerp van de stalen structuur van de drager, eenvoudig en lichtgewicht, eenvoudige bediening, direct op de betonnen vloer te leggen, en optionele activiteiten met de helling (optioneel), dus dat de ruimte voldoende is Gebruik, uitgerust met vier uiterst nauwkeurige dwarsbalkweegsensor en weegsysteem voor intelligente weegindicator. Het systeem heeft een hoge nauwkeurigheid, snelle meting, stabiel en betrouwbaar, geschikt voor het wegen van kleine voertuigen. Wordt gebruikt voor magazijnen, werkplaatsen, vrachtterreinen, bazaars, bouwplaatsen en andere plaatsen, ideale weegapparatuur.

Ten tweede, de samenstelling van het product: TCS-B-type double-layer elektronische platform schaal standaard configuratie:

1, zeer sterk platform op volledige schaal (facultatieve 304 roestvrij staalstructuur)

2, hoge precisie vrijdragende type (naaivoet) load cell

3, Kagawa XK3190-serie van intelligente AC en DC dubbel gebruik

4, alle roestvrijstalen flens anti-surge aansluitdoos.

Optioneel: 1, explosieveilige set (EXIBIICT4 / CT5, EXIAIICT6)

2, XK3190-A9P met een drukinstrument

3, groot scherm (3 inches, 5 inches, 8 inches)

4, weegbeheersoftware

5, anti-surge power bescherming, UPS ononderbroken voeding