Verwerking van flenzen is meer vatbaar voor problemen

De verwerking van flenzen is meer vatbaar voor problemen

Flenzen smeden verwerking is de metalen billet verwarmingstemperatuur is te hoog of in de hoge temperatuur verwarming zone te blijven te lang, de oven zuurstof en andere oxiderende gassen doordringen in de kloof tussen metalen korrels, en ijzer, zwavel, koolstof en andere oxidatie, de vorming van smeltbare oxide co-kristal, vernietiging van de relatie tussen de korrel, zodat het plastic materiaal scherp afneemt. Om een ​​serieus metaal te verbranden, verwijder de grof wanneer het licht op de scheur raakt, trek de lange tijd zal verschijnen in de brandende scheuren.

Het messing is gebarsten op het oppervlak van de flenzen smeden. Hoogvermogenobservatie, de lichtgele koper (of koperen vaste oplossing) langs de korrelgrensverdeling. Wanneer de Flanges blanco worden verhit, zoals het resterende koperoxide in de oven, wordt het geoxideerde staal gereduceerd tot vrij koper bij hoge temperatuur, en de gesmolten staalatomen strekken zich uit langs de austenietkorrelgrens, waardoor de relatie tussen de korrels wordt verzwakt. Bovendien, wanneer de hoeveelheid koper in het staal hoger is [> 2% (massafractie)], zoals verhitting in een oxiderende atmosfeer, waarbij een koperrijke laag onder het ijzeroxide wordt gevormd,

Er is geen strikte temperatuurgrens tussen oververhitting en oververhitting. Over het algemeen voor korreloxidatie en smelteigenschappen om de verbranding te bepalen. Voor koolstofstaal, wanneer de korrelgrens smelt, ernstig oxidatiematrijsstaal (hogesnelheidsstaal, Cr12 staal, enz.) Over het branden, de korrelgrens als gevolg van het smelten van visgraten. Wanneer de aluminiumlegering gebrande korrel grens smeltend driehoek en re-smelten bal en ga zo maar door. Smeden na het branden, kan vaak niet worden opgeslagen, moest worden geschrapt.

De integrale flenzen zijn een flenzenverbinding. Ook behoren tot de hals met een paar flenzen van stalen buizen. Materiaal is koolstofstaal, roestvrij staal, gelegeerd staal en ga zo maar door. In de verschillende binnenlandse normen, met IF voor de totale flenzen. Gebruikt in hogedrukleidingen. Productieproces voor smeden. De totale Flanges-producten, met behulp van 11 processen voor precisiemachinewerking, het oppervlak glad en glad, kunnen in overeenstemming zijn met de Amerikaanse standaard ASME, de Duitse standaard DIN, het EU-label, de Japanse standaard en de Chinese norm voor aangepaste productie.

Met de nek stomplassen Flenzen en de totale flenzen zijn gelast met behulp van lassen, hebben een lange nek, hoe te kijken naar het uiterlijk van de grootte en het gebruik van het verschil tussen de hals en de flenzen flenzen flenzen het vanuit het oogpunt van uitzicht, het totale Flanges-buiseind ​​dan de stomplassen Flenzen buisdikte, de totale flensdiameter naast PN1.6MPa, DN450 boven de rest is hetzelfde als de nominale diameter. De totale flenzen van de halshoogte zijn hoog, de dikte van de wanddikte is relatief dik, met de referentienorm Flanges duidelijk zichtbaar.

Vanuit het gezichtspunt van de toepassing is de totale flenzen verbonden met de flenzen van de inrichting, zoals de flenzen op de klep, de flenzen en de klep is een geheel, niet door de lasverbinding. De algehele flenzen die worden gebruikt bij de vervaardiging van apparatuur, in het ontwerp van de pijpleiding, worden bijna niet gebruikt. En de nek lassen flenzen en de klep, pomp en andere apparatuur om aan te sluiten bij gebruik, gelast aan de pijpleiding, de staart interface-grootte en de overeenkomstige pijp / stukken van de buitendiameter, wanddikte, kan direct worden gelast aan de verbinding.