Heeft het flenzenoppervlak een ruw effect op het zegel?

Heeft het oppervlak van de flenzen een ruw effect op de afdichting?

Zijn de flenzen het oppervlak gladder, hoe beter? In feite is dit niet het geval, deze noodzaak om te zien waar u gebruik van maakt, zodat de flenzen een andere oppervlakteruwheid zullen hebben, de volgende fabrikanten van flenzen om u een gedetailleerde beschrijving van het personeel te geven.

Flenzen oppervlakteruwheid op het afdichtende effect van een grote impact, vooral wanneer een niet-zachte pakking wordt gebruikt, is de waarde van de afdichtingsoppervlakteruwheid een van de hoofdoorzaken van lekkage. Bijvoorbeeld, het draaien van de Flanges oppervlak van het mes is een spiraal, het gebruik van metalen pakking, als de ruwheid waarde groot is, kan de pakking niet worden geblokkeerd mes blad gevormd door de spiraalvormige groef, onder druk, de media zal het lek naar beneden deze loopgraaf.

De zachte pakking heeft een veel lagere graad van gladheid op het oppervlak van de flenzen, omdat deze gemakkelijk vervormd kan worden en de snijkant kan blokkeren, waardoor lekkage wordt voorkomen. Op de zachte pakking is de flens te glad maar niet slecht, omdat op dit moment de lekweerstand van de interface kleiner wordt.

Daarom, wanneer we kopen kunnen de flenzen worden gebruikt in overeenstemming met hun eigen omgeving om te bevestigen of het nodig is om glad of ruw punt, natuurlijk, je weet niet waar de flenzen fabrikanten van personeel te raadplegen, geven wij u de beste gebruik van het programma.

Roestvrijstalen flenzen, omdat het roestvrij staal een goede corrosiebestendigheid heeft, zodat het de structurele delen kan maken om de integriteit van het technische ontwerp te behouden. De flenzen produceren geen corrosie, putjes, corrosie of slijtage. Chroomhoudende flenzen bieden ook mechanische sterkte en hoge rek in één, gemakkelijke productie van onderdelen, kan worden voldaan met de behoeften van architecten en constructieve ontwerpers. Alle metalen reageren met zuurstof in de atmosfeer om een ​​oxidefilm op het oppervlak te vormen. Als er gaten worden gevormd, kan het oppervlak van het koolstofstaal worden bevestigd door te schilderen met een verf of een oxidatiebestendig metaal, maar zoals bekend is deze bescherming slechts een film.

Flenzen bij het gebruik van het proces zijn onder andere:

1, chroom Flenzen pijp na de verharding van de Amerikaanse norm Flenzen Flenzen groter, vatbaar voor scheuren. Als hetzelfde type chroom-edelstaalelektrode (G202, G207) moet worden gelast, moet dit meer dan 300 ℃ voorverwarmen en 700 ℃ na de langzame koelingsbehandeling zijn. Als het laswerk geen warmtebehandeling na de las kan zijn, moet u de pijpelektrode van de flenzen gebruiken (A107, A207).

2, flenzen, ter verbetering van de corrosieweerstand en lasbaarheid en de juiste toename van de hoeveelheid stabiliteitselementen Ti, Nb, Mo, enz., Beter dan de chroom flenzen beter. Bij gebruik van hetzelfde type chroom Flanges elektrode (G302, G307), moet deze meer dan 200 ℃ voorverwarmen en 800 ℃ na het temperen rond de behandeling. Als het lasstuk niet kan worden behandeld met een warmtebehandeling, moet u de flenzen-hulpstukelektrode van de flenzen gebruiken (A107, A207).

3, om te voorkomen dat de flenzen betrekking hebben op verwarming veroorzaakt door oogcorrosie, lasstroom mag niet te veel zijn, minder dan ongeveer 20% van koolstofstaal elektrode, de boog mag niet te lang zijn, koud tussen de lagen, smalle hiel is geschikt .

4, de elektrode moet worden gebruikt om te drogen, titanium calcium type moet worden gedroogd op 150 ℃ gedurende 1 uur, laag een waterstof-type moet worden 200-250 ℃ drogen 1 uur (kan niet worden herhaald drogen, of gemakkelijk om de huid schil te pellen ), om laspasta-olie en ander vuil te voorkomen, om te voorkomen dat de las het koolstofgehalte verhoogt en de kwaliteit van het lassen beïnvloedt.

5, flenzen pijp lassen, door herhaalde verwarming precipitatie van carbiden, vermindering van corrosieweerstand en mechanische eigenschappen.

6, kan de lagedrukpijp de draadflenzen, meer dan 4 kg druk gebruikend de lassenflenzen gebruiken, zou de elektrode goede corrosieweerstand en weerstand tegen oxidatie moeten hebben. Voeg een pakking toe tussen de twee flenzen en draai deze vast met bouten. Verschillende druk Flenzen hebben een verschillende dikte en gebruiken verschillende bouten.