Analyse van de marktstructuur en de bedrijfsmodus van de smeedstukkenindustrie

Analyse van de marktstructuur en de bedrijfsmodus van de smeedstukkenindustrie

Analyse van de marktstructuur en de bedrijfsmodus van de smeedstukkenindustrie
Smeedstukken verwijst naar het gebruik van smeedstukken en uitrustingsstukken (matrijzen) met de rol van de plastische vervorming van onbewerkte of ingots, om een ​​bepaalde afmeting, vorm en kwaliteit van de smeedwerkverwerkingsmethoden te verkrijgen. Smeedstukkenverwerking om de continuïteit van de metaalvezelorganisatie te verzekeren, zodat de smeedstukken van het vezelachtige weefsel en de smeedstukken een consistente, complete metalen lijn vormen, om te zorgen dat de onderdelen goede mechanische eigenschappen en een lange levensduur hebben. Daarom worden Forgingss veel gebruikt in de lucht- en ruimtevaart, automobielindustrie, scheepsbouw, machinebouw, wapens, petrochemische apparatuur, energie en de metallurgische industrie.
De moderne industrie van smeedstukken in Europa en de Verenigde Staten en andere ontwikkelde landen zijn honderd jaar geschiedenis, geavanceerde Forging-technologie en smeden technologie is Duitsland, de Verenigde Staten, Japan en Rusland en andere landen monopolie. De smeedwerkindustrie in China startte meer ontwikkelde landen laat, veel van de belangrijkste gratis Forgings-producten zijn meestal afhankelijk van invoer, maar met het niveau van economische ontwikkeling en toegenomen valutamogelijkheden nemen de China Forgings-technologie en technologische vooruitgang snel toe, veel producten hebben bereikt lokalisatie, Sommige producten zijn naar het buitenland geëxporteerd en kunnen concurreren met vergelijkbare producten in ontwikkelde landen.
Ten eerste, analyse van de marktgrootte van smeedstukken
Met de vooruitgang van de economische ontwikkeling en de productie van apparatuur, heeft China Forgings-industrie een nieuwe periode van snelle ontwikkeling ingeluid. Volgens de New World Industry Research Center vrijgegeven van de "2017-2021 China Smeedstukken industrie markt speciaal onderzoek en ontwikkeling trendanalyse rapport", 2011-2016 China Forgings productie van 7.084.600 ton in 2011 tot 20.161.300 ton, vooral in 2014, een groter groeipercentage .
Ten tweede, Smeedijzer-analyse van het ontwikkelingspatroon
Van de wereldwijde industrie in Forgings, Duitsland, de Verenigde Staten, Rusland en Japan, in de Forgings-technologie, zijn het technologie- en uitrustingsniveau van Forgings in 's werelds leidende positie, het langetermijnmonopolie van' s werelds grootschalige, hoogwaardige smeedwerkproductie. In de afgelopen jaren, met China, India, Brazilië en andere ontwikkelingslanden economische ontwikkeling, smeedstukken industrie apparatuur om het niveau van snelle Smeedstukken capaciteit gestaag te verbeteren, in sommige productgebieden en ontwikkelde landen om een ​​patroon van de concurrentie te vormen.
Na de hervorming en openstelling, als gevolg van de aanmoediging van het nationale beleid en de bevordering van de marktvraag, is de Chinese smeedwerkindustrie snel ontwikkeld. Op dit moment, China's Forgess-industrie apparatuur is in 's werelds toonaangevende niveau, Forcing capaciteit in de voorhoede van de wereld, op het gebied van belangrijke belangrijke gieten en Forging heeft ook een doorbraak gemaakt, sommige producten hebben gebroken buitenlandse monopolie, maar China's Forks industrie in grondstoffen, warmtebehandelingstechnologie en ontwikkelde landen Er is een zekere kloof, die de verdere ontwikkeling van de smeedindustrie in China beperkt.
Op dit moment, China's Smelterij-industrie in het algemeen concurrerende landschap is: grote staatsbedrijven uitgebreide Smeedstukken ondernemingen hebben de hoofdstad, uitrusting en personeel voordelen, en de lange-termijn productie van grote apparatuur Smeedstukken het land Smeedstukken, ervaring is zeer rijk in de industrie in een dominante positie; Flexibele werking, om zich aan te passen aan de marktbekwaamheid, in sommige marktsegmenten om hun eigen unieke concurrentievoordeel te vormen.
Ten derde, Smeedijzer-industrie bedrijfsmodel analyse
Smeedstukkenindustrie vanwege de speciale aard van haar producten, meestal voor de aangepaste stukken. Daarom is de smederijindustrie over het algemeen in overeenstemming met de "om de productie" -modus te gebruiken, door de klant op basis van hun werkelijke behoeften of in overeenstemming met bepaalde normen om een ​​bepaald aantal smeedproducten te "aanpassen", en in een bepaalde tijdsperiode aanbod. De smeedwerkindustrie is een ander belangrijk werkingskarakter van toegangskwalificatie. Veel industrieën voor de kwaliteit van Forgess-producten zijn hoger, hebben over het algemeen bepaalde toegangsnormen voor de industrie, om de kwaliteit van producten die Smeedijzerbedrijven leveren te verbeteren en te beschermen. Bijvoorbeeld, op de markt voor drukapparatuur van de EU moeten producten voldoen aan de PED- of AD2000-certificering. Sommige grote fabrikanten in de industrie, omdat de toepassing van high-end producten, de behoefte aan certificering van productiebedrijven, en zelfs fabrikanten van de productiebedrijven moeten ook worden gecertificeerd.