Over RVS pijp draad tappen analyse

1. Tik op ontwerp en productie

(1) gebruik een goede kraan materiaal. Voeg speciale legeringselementen in gewone high-speed gereedschapsstaal, de slijtage-weerstand en taaiheid kraan aanzienlijk kunnen verbeteren.

(2) in de kraan draad gecoat titanium nitride coating, aanzienlijk kunnen verbeteren, de kraan slijtvastheid, hittebestendigheid en smering.

(3) verhogen de kraan voordat de juiste hoek. Opgemerkt moet worden dat, als de kraan voordat de hoek te groot is mes in de rug dreigt te chippen en kraan-onttrekt de draden veelhoekige veroorzaken.

(4) Er dienen passende toe de kraan schop terug. Opgemerkt moet worden dat, als de schop terug te groot mes in de achterste hoek naar voren gebogen aan het fenomeen binnen de chip in de achterste kraan en onttrekken de draad afwerking slecht.

(5) een redelijke keuze gereedschap warmtebehandeling methoden te boren zowel hardheid en taaiheid.

2, het rationeel gebruik van de kraan

Verwerking moet rekening houden met verschillende soorten chips aan het werkstuk. Indien nodig, ook moeten onttrekken nieuwe slijpen, slijpen principe is om te proberen om kalm te blijven wanneer de chip geen kwijting fluiten, om te voorkomen krassen op de machinaal draad tappen.