Wind Turbine-as

Productdetails

Wind Turbine schacht, Turbine beginsel schacht, Turbine hoofdas.

 

Materiaal: volgens de klant vereiste van, voornamelijk materialen zijn 42CrMo4 en 34CrNiMo6.

Gewicht: Tot 50 ton.

Lengte: Tot 6000mm.

Diameter: Tot 3000mm.

Productie capaciteit: 0.65MW naar 12MW.

Belangrijkste productieproces: gesmeed, ruw verspanen, warmte treatment(Q+T), CNC klaar verspanen, draaien, boren, slijpen, schilderen.

Standaard: DIN, ASTM, JIS, ASEM, ISO, BS, API, nl.

Voordelen: Klant-en-klare, zware smeden, zware CNC verspaning, draaien, boren, slijpen. Wij zijn ook beschikbaar voor de speciale materialen voldoen aan de klant eisen, met inbegrip van het roestvast staal, enz.

WAT ZIJN WINDTURBINES EN HOE WERKEN ZE?


Wind is een schoon, gratis en gemakkelijk beschikbaar hernieuwbare energiebron. Elke dag over de hele wereld, zijn de windturbines vastleggen van de wind power en het omzetten in elektriciteit.  Meer en meer windturbines zal wereldwijd worden geïnstalleerd.


Windturbines kunnen we de kracht van de wind en het omzetten in energie. Wanneer de wind blaast, draaien bladen van de turbine met de klok mee, het vastleggen van energie. Dit activeert de hoofdas, verbonden met een versnellingsbak binnen de gondel, te draaien, de hoofdas is een van de belangrijkste onderdelen voor de windturbine. De versnellingsbak stuurt die energie naar de generator, het omzetten in elektriciteit. Vervolgens elektriciteitsreizen de toren neer een transformator, waar spanningsniveaus worden aangepast om te koppelen aan het raster.

风电主轴01.jpg

风电主轴02.jpg

风电主轴03.jpg

风电主轴04.jpg

风电主轴05.jpg

Gaat u groothandel aangepaste wind turbine schacht van één van de toonaangevende Open sterven smeedwerk fabrikanten en leveranciers? Dan kunt u direct contact met onze fabriek.
Onderzoek