Tandwielringsmeedstukken

Tandwielringsmeedstukken
Productdetails

Tandwielringsmeedstukken met hoge kwaliteitseisen. Voor de grondstoffen, moet doen de vermindering van de verhouding testen, macro-testen, micro-testen, chemische samenstelling analyse. Voor de ruwe smeedstukken na vooraf machinaal bewerkt, moet de UT testen. Na hittebehandeling afschrikken en ontlaten van de voorbewerkte ringen, moet de hardheid testen, mechanische testen en metallografische analyse doen.


Als de deskundige leverancier van de naadloze gesmede en gerolde ringen, produceerden we veel tandwalsmeedstukken voor onze tandwielklanten. De tandwielringen worden voornamelijk gebruikt in soorten voertuigen, zoals de auto's, bussen, vrachtwagens, enz.


De tandwielringen zijn gemaakt van gewalst smeedwerk, voorbewerkte, warmtebehandeling van geblust en getemperd, CNC-gefreesd, tandwielgeslepen en tanden gehard. De voornamelijk materialen van de tandwielringen zijn C45, 40Cr, 41Cr4, 42CrMo4, 34CrNiMo6.


We hadden ook de capaciteit van de bewerkingen, voorbewerking, CNC-bewerking, draaien, frezen, boren, slijpen, draadsnijden, snijden van tandwielen, enz.


Klantgericht is onze kernactiviteit. Onze prouducts exporteren voornamelijk naar Europese landen.12

34

Gaat u naar groothandel aangepaste tandwieloverbrengingen van een van de toonaangevende fabrikanten van gesmede en gerolde ringen en leveranciers? Dan kunt u direct contact opnemen met onze fabriek.
Onderzoek