Speciale smeden van roestvrij staal

Productdetails

De roestvrijstalen smeden is een van onze kernproducten. We hadden de lange ervaring van roestvast stalen producties. Wij gebruiken twee soorten productiemethoden wanneer het roestvrij staal wordt gesmeed: open sterven gesmeed en sluit smeden dicht.

Wij zijn niet alleen beschikbaar voor de normale roestvrijstalen, zoals de 316, 316L, 304, 304L, 1.4301, 1.4404, 1.4418, 1.4432, 1.4462, 2205, F51, maar ook beschikbaar van de klant gemaakte materialen volgens de eisen of DIN, ANSI, EN normen. We hadden de juiste partner om ons allerlei roestvrij staal te leveren.

Dankzij onze geavanceerde technieken en apparatuur, hebben we de volledige competenties gehad om de hoge moeilijkheidsgraadproducten te maken, zoals de dunwandige smeedstukken, complexe smeedstukken, zware smeedstukken.

Behalve de bewerkingsoppervlakken schoten we de andere oppervlakken op, zodat de oppervlakken van de roestvaststalen smeedstukken van ons zeer mooi zijn.

We hadden de CNC-bewerkingscentra, CNC draaibanken en andere bewerkingsapparatuur, zodat we de afgewerkte roestvast stalen smeden kunnen leveren.


Gaat u naar groothandel aangepaste roestvrijstalen speciale smeden onderdelen van een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van Drop Forgings? Dan kunt u direct contact opnemen met onze fabriek.

Onderzoek