Gesmede klepmaat Lichaam Nokkenas Flensbout Smeedstukken

Productdetails

Wij produceren soorten gesmeed lichaam, de lichamen worden voornamelijk gebruikt voor kleppen, meters en andere apparatuur.

Vergelijk met het gegoten lichaam, de kwaliteit van het gesmede lichaam van de klepmeter is veel beter, het gesmede lichaam is geschikt voor de hogedrukkleppen. Over het algemeen is het gegoten lichaam vatbaar voor defecten, zoals de krimpholte, slak, maar het gesmede lichaam zal deze gebreken niet hebben, het gesmede lichaam had de perfecte dichtheid op de binnenkant ervan.

Onze materialen van gesmeed kleppenmeter lichaam: roestvrij staal, koolstofstaal, gelegeerd staal, 316L, 316, 304L, 304, 1.4301, 1.4404, 1.4418, 1.4432, 1.4462, 2205, F51, A105, F11, S355J2, Ck45, etc.

We hadden ook de competenties van verspanen, verven, assembleren, dus het is ok voor ons om de afgewerkte gesmede body volledig machinaal, CNC gedraaid, gefreesd, geboord, van schroefdraad voorzien, geverfd, geassembleerd, etc. te leveren.

Bovendien kunnen we de druktesten in onze fabriek uitvoeren, dus het is geen probleem voor ons om de perfect gesmede lichamen te leveren.

Gaat u naar aangepaste smeedkleppenmeters voor het monteren van flensbout van een van de toonaangevende producenten en toeleveranciers van druppelwalsmachines? Dan kunt u direct contact opnemen met onze fabriek.

Onderzoek