Gemotoriseerde High Speed Frequency Machine Spindles

Productdetails

De gemotoriseerde hogesnelheidsfrequentie machine spindels worden veel gebruikt in de CNC machines, bewerkingscentra, machines mold verwerkingscentra, machinale gereedschappen, houtbewerkingsmachines, centrifugaalmachines, glazen bewerking, kwasten maken, lock-making en andere industrie├źn.

De motorspindels worden gekenmerkt door lage ruis, kleine trillingen, grote koppelkracht en stabiele werking, met een snelheid tot 0,01-0,1 miljoen rpm en de kracht tot 30kW.

Met de nauwkeurige bewerkingsapparatuur, wetenschappelijke en redelijke procestechnologie├źn, geavanceerde testmethoden en fist-class assemblage technologie, samen met de hoge precisie en high-speed keramische kogellagers, leverde het bedrijf de serie high-speed motors, high- Snelheid gemotoriseerde spindels voor het boren, frezen, slijpen en snijden processen.


Gaat u naar groothandel aangepaste motorfrequentiespecifieke spindels van een van de toonaangevende fabrikanten van elektrische machines en leveranciers? Dan kunt u direct contact opnemen met onze fabriek.

Onderzoek